Event: “Persoonlijk leiderschap”

Jouke Kruijer Persoonlijk Leiderschap

Visionair Leiderschap

Jouke heeft een acteursachtergrond (Bedford College, London) en heeft als ondernemer en eigenaar van een acteursbureau/adviesbureau veel dynamische werkvormen ontwikkeld. Na zijn masteropleiding als management consultant (Erasmus Universiteit, Rotterdam) heeft hij zich verdiept in systeemtheorie (Human Systems Dynamics, Minnesota). Als adviseur ontwerpt hij veranderingsprocessen, geeft executive coaching en begeleidt teams. Hij heeft als interim directeur gewerkt in het Sociaal Domein bij de lokale overheid. Zijn niet-rationele interventies helpen rationele geesten om de aandacht te richten op processen binnen zichzelf. Hij werkt dicht op de huid en met humor aan het doorbreken van belemmerende patronen en het vrijmaken van levensenergie.

De Kunst van het Verkijken

Het vermogen om een visie te ontwikkelen en over te brengen wordt nog altijd gezien als een van de belangrijkste elementen van persoonlijk leiderschap. Als je aan leiders vraagt om hun visie dan komt er vaak iets onduidelijks. Door een visie te ontwikkelen, ontwikkel je je zelf. Een goede visie is geen toekomst voorspelling, maar een zijnswijze die sterk verbonden is met het onbekende. Visionair denken is niet een kwestie van inspiratie, maar van discipline. En iedereen kan het. In deze opleiding leren we om een visie concreet, authentiek, dynamisch en inspirerend te maken.

Inschrijving

Schrijf je in voor de 1-daagse opleiding bij Diana Bergsma, Spirituele Vakantiereizen.

  • 26 maart 2015
  • 27 mei 2015

Opdrachten: O.a. AFM, AKZO Nobel, Stichting De Noordzee, Purpose, Eastman Chemicals, Enerpac, Stockmann (Helsinki, Moscow), Alliander, Innovam, Robeco, Renault, Gemeente Stadskanaal.

Docentschap: Rotterdam School of Management, De Baak, Human Systems Dynamics (Minneapolis)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Jouke Kruijer

Jouke Kruijer